Искаш да откажеш цигарите, но нямаш идея как? Виж тук!

Автор ПУШКОМ 12/01/2019 0 Коментар(и)

Искате да откажете тютюнопушенето? 

 

Чули сте за магията наречена вейпинг, която може да се окаже ключът към отказването на вредния навик. 

 

Проблемът е, че нямате идея какво е това и откъде да започнете. Е.. не сте сами, ние ще Ви помогнем!

 

Но какво всъщност представлява вейпингът? - Накратко имаме батерия, контейнер с течност и изпарител (изпарителна глава, изпарителна част). Трите елемента образуват устройството, с което ще борим зависимостта към цигарите. По-ранните модели бяха известни с името електронна цигара. В последно време повече се използват термините вейп (от английското vaporize - изпаряване), електронно наргиле, вейп наргиле. Напрактика това са синоними и самото устройство е едно и също. 

 

Как работи вейпа/електронната цигара/електронното наргиле? - Начина на работа е простичък: батерията нагрява изпарителната част, която пък е напоена с течност. В резултат на това, течността се превръща в пара и може да бъде вдишана/инхалирана. Течността може да съдържа, но може и да не съдържа никотин. Всички течности, които предлагаме, имат някакъв аромат (цигарен/плодов). Никотиновите течности не съдържат тютюн, катран, както и останалите вредни съставки на обикновените цигари! 

 

Всичко това звучи супер, но как да изберете подходящото устройство, с което да започнете да изпарявате? - Препоръчваме ви да започнете с готов стартов комплект и по-конкретно с eGo AIO стартов комплект. eGo AIO моделите са лесни за употреба и поддръжка, като освен това са и доста мощни. Правят обилно количество пара и ще задоволяват без проблем никотиновия Ви глад. В стартовия комплект има всичко необходимо, освен течност. Тя се закупува отделно.

 

Помощ за избора на течност и разяснение на никотиновото съдържание - Ако сте дългогодишен пушач е хубаво да започнете с течност, която съдържа никотин и има цигарен аромат. Може да избирате измежду течности с 6,12 и 18 мг съдържание на никотин. Течностите с 6 мг никотин са подходящи за хора, които са пушили по-леки цигари (с приблизително 0.3 - 0.5 никотин). Ако сте пушили по-тежки цигари е добре да си вземете никотинова течност с 12 мг никотин. Имайте предвид, че всички по-нови модели (включително и eGo AIO) изпаряват доста силно. Това означава, че може да започнете с течност с по-високо съдържание на никотин, но да ви идва много и да ви дразни. Постепенно може да намалявате никотина, като стигнете момент, в който започнете да изпарявате дори и без никотин. Това е и целта, нали така?

 

Всички течности, които предлагаме, са по 10 мл. При използването на eGo AIO, такова количествто би Ви стигнало за около 3-4-5 дни. Това зависи и от начина на използване на устройството, колко често го активирате и т.н. 

 

Преди да поръчате, горещо препоръчваме да прочетете секцията с отговори на често задавани въпроси.

 

Надяваме се, че тази статия ви е била полезна. Ако имате още въпроси не се колебайте да се свържете с нас!