8 грешни разбирания, които пречат на преминаването към електронна цигара

Автор ПУШКОМ 15/06/2016 1 Коментар(и)

Отказването от традиционните цигари не е лесна задача. Много хора осъзнават, че тютюнопушенето им вреди. Електронните цигари се явяват ключа за премахването на "вредната" част от този вреден навик.

 

Може би сте се опитали да направите така необходимия преход към вейпинга, но нещата не са се получили. Ако това е така ще се опитаме да открием причаната или причините за това. 

 

Ще споделим 8 грешни разбирания, които пречат на преминаването към електронна цигара:

 

1. Избирането на некачествена електронна цигара - Това може би е най-голямата грешка, която допуска традиционния пушач. Мислейки си, че прехода ще е по-бърз, традиционния пушач си избира електронна цигара, която на външен вид много прилича на обикновената. Проблемът е, че тези модели са с ниска мощност и изпарителите им не могат да задоволят никотиновата нужда на пушача. Електронните цигари от ново поколение са с необходимата мощност, голям капацитет на батерията и правят силен никотинов удър. За начинаещи препоръчваме т.нар. all-in-one (всичко в едно) устройства или готови стартови комплекти. Чудесен пример са моделите Joyetech eGo AIO.

 

2. Избиране на течност с неподходящо съдържание на никотин - Заради голямото разнообразие на никотиново съдържание в течностите за електронна цигара, хората много често не могат да изберат подходящото за тях. Повечето страстни пушачи удовлетворяват своята нужда с 18 мг / мл. Това е така поне в началото. След това при един голям процент се наблюдава намаляване на никотина.

 

3. Ненамирането на подходящия аромат - Много традиционни пушачи си мислят, че "ароматът не е от значение, важното е да е цигарен" и започват с каквато и да е било "евтина" течност. Всъщност нещата не са точно така и повечето започнали по споменатия начин остават разочаровани. Качеството на никотиновата течност е изключително важно. За това на нашите клиенти предлагаме течности на световния лидер в тази област - Dekang.

 

4. Пушене на електронна цигара все едно е обикновена - Изследванията показват, че при електронните цигари колкото по-бавани и продължителни са дръпванията, толкова по-добре се удовлетворява никотиновия глад и човек се чувства по-задоволен след вейпинг.

 

5. Правене на преход без подготовка / знания - Преминаването от традиционно пушене към вейпинг може да изгледжда просто. Някои традиционни пушачи остават с впечатлението, че мога да направят прехода сами, без каквато и да е било помощ и съвети. Истинате е, че нещата не са толкова прости. Нашия екип е на разположение за каквито и да било въпроси. Винаги се радваме да бъдем полезни ! При нужда се свържете с нас.

 

6. Намирането на правилния баланс между PG / VG съдържание - Опитали сте да премените към вейпинг, но парата много ви дразни на гърлото ? Това което трябва да знаете, е че течности с по-голямо PG съдържание правят по-силен удар (но като резултат повече дразнят на гърлото), а тези с повече VG са по-меки и с повече пара.

 

7. Неправилна психологическа настройка - Трябва да знаете, че вяка електронна цигара има консумативи. Те се подменят на известен период от време. Освен това електронните цигари не са вечни. Те са преди всичко техника, а техниката дава дефекти. Ако се появи някакъв технически проблем с вашата е-цигара е хубаво да имате резервна, докато проблемът с основната бъде отстранен. Бъдете търпеливи и силни, не се връщайте обратно към обикновените цигари !

 

8. Очакване, че всичко ще стане "като с магическа пръчка" - Отказването на тютюнопушенето изсиква време и преди всичко воля. Вейпинга е просто приятен начин това да се случи.

 

Извод: електронните цигари са инструменти, вие трябва да се научите да ги използвате.