Joyetech Elitar Лула + подарък батерия

-43% Joyetech Elitar Лула + подарък батерия

Joyetech Elitar Лула 75W Стартов комплект + подарък батерия


Само сега при покупка на ELITAR лула получавате и една батерия 1500 mAh ПОДАРЪК!

Elitar е едновременно с класически, изискан и стилен дизайн - представлява всичко, което биха искали ценителите на лули. Поддържа различни режими на работа, захранва се от една батерия тип 18650 (ПОДАРЪК). Изпарителят е с дизайн, които не позволява протичане на никотинова течност.

Вижте видео ръковдството:
Комплектът включва:

1 х Elitar мод (без батерия)

1 х Elitar изпарител

1 х батерия 1500 mAh ПОДАРЪК! 

1 х BF SS316 0.5 ома изпарителна глава

1 х LVC (Liquid Valve Control) Clapton 1.5 ома изпарителна глава

1 х USB кабел

1 х гаранционна карта и ръководство

Параметри:

Размери: 38.00х147.50х36.50 мм

Режими на работа: TC/POWER/BYPASS/TCR (M1,M2,M3)

Температурен обхват: 100-315℃/200-600˚F

Изходна мощност: 1W - 75W

Вместимост на контейнера: 2.0 мл

Съпротивление: 0.05 - 1.0 ома за VT режим / 0.15 - 3.5 ома за VW и BYPASS режим


Характеристики

Дизайн, вдъхновен от класическите лули, съчетан с най-новите технологии за максимално качествен вейпинг.Компактен 0.66 инчов OLED екранElitar е с магнитно капаче за лесна смяна на батерията. Модът се захранва от една батерия тип 18650 (ПОДАРЪК), а максималната мощност е 75W.Elitar поддържа различни режими на работа.


Изпарител с иновативен дизайн и технология, които предпазват от протичане на течност. Горната част на изпарителя се отделя за да се напълни с течнот или да се смени изпарителната глава.Работа с различни изпарителни глави.Зареждане и обновяване през micro USB порт.
Ръководство за употреба:

Включване / Изключване: Поставете една батерия тип 18650. Натиснете големия бутон 5 пъти последователно за включване / изключване.

Вейпинг: Натиснете големия бутон и докато го задържате си дръпнете.

Смяна на режимите VW, TC, TCR, BYPASS: Натиснете бързо 3 пъти големия бутон за да влезете в менюто (първия ред ще започне да премигва), след това с десния бутон може да смените режима. Натиснете големия бутон за потвърждение на избора. При избран TC/TCR режим (докато реда все още премигва) натиснете бутон наляво за да влезете в подменюто. Сега вече може да избирате от следните специални режими: TC-Ni/Ti/SS или TC-M1/M2/M3 (валидни само за TCR режим). TC-SS е режим, подходящ за изпарителните глави серия BF SS316 (0.5, 0.6, 1.0 ома).

Настройка на ватовете: При избрани режими VW/BYPASS може директно да настройте ватовете с двата малки бутона. При TC/TCR първо натиснете 3 пъти големия бутон, след това бутон наляво за да влезете в подменюто. Докато реда все още премигва, отново натиснете бутон наляво за да селектирате ватовете. След това с бутон надясно може да направите настройката.

Настройка на температурата: При избрани TC/TCR режими на работа температурата може да бъде настроена с двата малки бутона. Натискане на десния бутон увеличава градусите, докато с левия се намалят.

Смяна на изпарителната глава: Когато поставяте нова (неизползвана досега) изпарителна глава задължително капнете няколко капки течност в отворите на самата глава за да я навлажните. При махнат изпарител натиснете големия бутон за да зададете смяна на изпарителната глава. Когато поставите изпарителя с новата глава, на екрана ще излезе съобщение "New Coil Right, Same Coil Left". В случая трябва да натиснете бутон "надясно" за да потвърдите, че има инсталирана нова глава. Ако видите това съобщение и не сте сменяла главата / изпарителя, трябва да натиснете бутон "наляво".

Пълнене с течност: Махнете горната част на изпарителя и напълнете в страничните отвори. Задължително пълнете максимум до оказаното място.

Настройка на въздуха: Просто завъртете пръстена на изпарителя наляво или надясно.

Защити:

 • Когато задържите големия бутон за повече от 10 секунди, на екрана ще излезе съобщение "Over 10s protection" и модът ще се изключи.
 • Когато се засече късо съединение, на екрана ще се появи съобщение "Atomizer Short" и модът ще се изключи.
 • Когато натиснете големия бутон и на екрана се появи съобщение "No Atomizer Found", проверете дали изпарителя и изпарителната глава са завити добре.
 • Когато зарядът на батерията падне под 3.3V, на екрана ще се появи съобщение "Battery Low". Ако продължите да използвате модът, той ще се заключи автоматично. 
 • Когато съпротивлението е по-малко от 0.1 ома (за VW режим) и 0.05 ома (за VT режим), на екрана ще излезе съобщение "Atomizer Low".
 • Когато температурата на корпуса достигне 70 градуса, устройството ще спре подаването на мощност и на екрана ще се появи съобщение "Device Too Hot".


Гаранционен срок: 3 месеца за Elitar МОД. Гаранцията отпада, ако по продукта има видими следи от изпускане, счупване и неправилна употреба.

Важно !!! Гаранцията важи само при използване с оригинални части Joyetech и зарядни от комплекта! Всякакви опити за модификация или ремонт от страна на неоторизирани лица, правят гаранцията на продукта невалидна ! Атомайзерните глави в комплекта са консуматив и подлежат на замяна единствено при получаване, в случай на дефект.

Пазете комплекта далеч от деца !

Забранено за лица под 18 години !

Параметри
USB порт Да
Вградена батерия Не
Вместимост 2.0 мл
Дължина 147.50 мм
Максимална мощност 75W
Размери 38.00х147.50х36.50 мм
Режими на работа TC/POWER/BYPASS/TCR (M1,M2,M3)
Резба 510 резба
Съпротивление 0.05 - 1.0 ома за VT режим / 0.15 - 3.5 ома за VW режим
Температурен контрол Да
Температурен обхват 100-315℃/200-600˚F

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Joyetech е световен лидер в производството на електронни цигари и консумативи. Със свойте постоянни проучвания и иновации, компанията е двигател на развитието на целия отрасъл. Екипът на Joyetech се стреми да доставя на клиентите си радост и удоволствие: "Joy Life with E Technology".

Вижте други продукти на Joyetech.

Поръчай на стойност над 50 лв. и вземи с безплатна доставка до офис на Еконт.
 
Стартовият комплект не включва течност. Може да си изберете такава от тук. Преди първа употреба капнете няколко капки върху изпарителната глава.
 
Възможност за преглед на пратката преди плащане.
 • Производител: Joyetech
 • Бонус точки: 240
 • Наличност: няма наличност
 • 139.00лв
 • 79.90лв

Възможни варианти

Препоръчително е да използвате изпарителните глави в комплекта на POWER/VW режими на работа.
 

Тагове: Joyetech, Elitar, стартов комплект