FAQ

Отговори на често задавани въпроси


Прочети преди да питаш. :)


Поръчката става през онлайн магазина, като първо трябва да си направите профил.
Поръчки направени до 15:00 се обработват и изпращат на същия ден. Пристигат още на другата сутрин в офис на Еконт.
Имате 2 възможности - доставка с Еконт или с Български пощи. Ако изберете доставката да е с Български пощи ще може да платите само по банков път.
Ако сте избрали доставка с Еконт, сумата се изчислява автоматично на стъпка 4 от процеса на плащане. Доставката с Български пощи е безплатна.
Може да платите с наложен платеж, по банков път или чрез PayPal.
Не. Трябва да сте пълнолетни за да поръчате от нашия онлайн магазин.
Преди да върнете даден продукт задължително се свържете с нас за да уточним причините за връщането. Ако решите да върнете продукт, закупен от нашия онлайн магазин, то ще трябва да заплатите разходите по доставката.Ако решите да върнете стартов комплект, сумата на използваните от Вас консумативи (изпарителни глави, мундщуци, течности и т.н.) не се възстановява. Ако решите да върнете продукт по куриерска фирма, НЕ слагайте наложен платеж на пратката. Ако пратката е с наложен платеж, то тя ще ви бъде върната.Освен това, ако сте се възползвали от услугата безплатна доставка, разходите за изпращане ще бъдат за Ваша сметка.
Моля, прочетете и Указанията за отказ от покупка
Всяка една електронна цигара се проверява преди да бъде изпратена. Моля, погледнете ръководството / описанието на продукта. Проверете дали всичко е правилно сложено и добре завито. Опитайте се да включите цигарата с бързо петкратно натискане на бутона. Ако проблема все още е налице, свържете се с нас.
Не. Електронните цигари имат фабричен заряд. Той трябва да бъде изхабен и чак след това може да включите цигарата да се зарежда. Първото зареждане трябва да е по-продължително, около 12 часа.
Бонус точките могат да се използват за отстъпки. Подробна информация ще намерите тук.
Не, нито един стартов комплект не включва течност. Може да си изберете тук.
Ако не сте сигурни кой от всичките режими на работа да изберете, съветваме Ви да използвате POWER/VW. При този режим може да настройвате изходната мощност.
Органът за алтернативно решаване на потребителски спорове, в чийто обхват на дейност попадаме, е Комисията за защита на потребителите.
Може да използвате и Платформата за онлайн решаване на спорове на ЕС.