Joyetech BATPACK с ECO D16 4000 mAh стартов комплект

Joyetech BATPACK с ECO D16 4000 mAh стартов комплект

Joyetech BATPACK с ECO D16 4000 mAh стартов комплект


BATPACK се захранва от две стандартни AA батерии. Да, правилно разбрахте - батерии, които може да купите от най-близкия супермаркет!

Благодарение на иновативната и безопасна  ECO технология се постига много нисък разход на енергия, но това НЕ е за сметка на качествения вейпинг. За ваше удобство, в комплектът сме включили и две AA Ni-MH батерии. Всяка от тях е с капацитет 2000 mAh, които осигуряват около 800 активации. ECO D16 работи с изпарителни глави, оптимизирани за повече пара и силен никотинов удар. 

ВНИМАНИЕ! Батериите в комплекта имат предпазители на двата полюса. След като получите BATPACK, трябва да ги махнете и тогава да го включите. AA Ni-MH батериите могат да се презареждат само със зарядно. То НЕ е включено в комплекта! BATPACK работи и със стандартни AA батерии. Параметри:

Размери: 112.5*37.00*18.00 мм

Тегло: 88 грама

Батерии: 2 х AA Ni-MH

Капацитет на батерията: 2 х 2000 mAh

Изпарител: ECO D16 (моля, НЕ използвайте BATPACK с друг изпарител)

Вместимост на контейнера: 2 мл

Разход на енергия: 1.85V


Комплектът включва:

1 х BATPACK

1 x ECO D16 изпарител

2 х BFHN 0.5 ома изпарителни глави

2 х AA Ni-MH батерии

1 х ръководство и гаранционна карта

резервни уплътнители 


Характеристики

BATPACK може да работи със стандартни AA батерии. Специалните AA Ni-MH батерии, включени в комплектът, са с капацитет по 2000 mAh всяка. Благодарения на ниския разход на енергия и иновативните изпарителни глави, 2 напълно заредени AA Ni-MH батерии осигуряват около 800 активации. Със стандартни AA батерии може да достигнете 150 активации, преди да трябва да ги смените.


Компактен размер и стилен дизайн.


BFHN 0.5 ома изпарителни глави, създадени да работят на ниски ватове и въпреки това да изпаряват доста мощно.Пълнене с течност.

За да заредите ECO D16 с течност, просто трябва да развиете горната част на изпарителя. Не препълвайте контейнера, за да не предизвикате изтичане. Много е важно да не отваряте контейнера за ново пълнене преди да ви свърши течността !


Възможност за презареждане на AA Ni-MH батериите. Използвайте само специално зарядно за батерии (НЕ е включено в комплекта).

Гаранционен срок: 3 месеца за BATPACK МОД. 
Гаранцията отпада, ако по продукта има видими следи от изпускане, счупване и неправилна употреба.

Изпарителните глави в комплекта са консуматив и подлежат на замяна единствено при получаване, в случай на дефект.

Пазете комплекта далеч от деца !

Забранено за лица под 18 години !

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Joyetech е световен лидер в производството на електронни цигари и консумативи. Със свойте постоянни проучвания и иновации, компанията е двигател на развитието на целия отрасъл. Екипът на Joyetech се стреми да доставя на клиентите си радост и удоволствие: "Joy Life with E Technology".

Вижте други продукти на Joyetech.

Поръчай на стойност над 50 лв. и вземи с безплатна доставка до офис на Еконт.
 
Стартовият комплект не включва течност. Може да си изберете такава от тук. Преди първа употреба капнете няколко капки върху изпарителната глава.
 
Възможност за преглед на пратката преди плащане.
  • Производител: Joyetech
  • Бонус точки: 202
  • Наличност: В наличност
  • 89.00лв

Възможни варианти