GOLD - Story of Lip (вишна)

-13% GOLD - Story of Lip (вишна)

DEKANG GOLD - Story of Lip (вишна)


Oригинална никотинова течност DEKANG (Златна серия) с аромат Story of Lip (Вишна). Новата GOLD серия е с още по-добро качество и отчетлив аромат.  Специално разработена за eGo-C и eGo-T електронни цигари(пури) за лесно пълнене без спринцовка или разглобяване на пълнителя благодарение на тънкия капкомер на шишето, който влиза директно в пълнителя. 

Gold серията се предлага само със средно съдържание на никотин - 12мг. 

Dekang Biological Technology Co., LTD е световен лидер в производството на никотинови разтвори с най-голям пазарен дял в USA, Русия и Европа, с ненадминато качество и строг контрол на производство.  Dekang притежават сертификати от SGS както и от FDA (USA) които гарантират перфектното качество на продуктите

Забранено за продажба на лица под 18 години ! Не се препоръчва за бременни, кърмачки и хора с белодробни заболявания ! Съхранявайте никотиновите течности далеч от деца, на хладно място и далеч от слънчева светлина!

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Dekang е един от най-големите пройзводители на течности за електронни цигари. Компанията е лидер на пазарите в Европа и САЩ. От Dekang се гордеят с това, че използват само най-качествените натурални съставки и аромати, като освен това имат собствени плантации за растения. По този начин системата за контрол на качеството обхваща пълния процес на производство. Именно за това крайните продукти са с такъв страхотен аромат и вкус.

Вижте още продукти на Dekang.

  • Производител: DEKANG
  • Бонус точки: 18
  • Наличност: В наличност
  • 7.50лв
  • 6.50лв
  • При покупка на 3 или повече - цена за брой: 6.00лв

Възможни варианти

Количество: 10 мл.
 

Тагове: DEKANG, GOLD, Story of Lip, вишна