SILVER - 3&5 (555) VG 18 мг

-54% SILVER - 3&5 (555) VG 18 мг

DEKANG SILVER - 3&5 (555)


Oригинална никотинова течност DEKANG с аромат 3&5 (555). Новата SILVER серия е с още по-добро качество и отчетлив аромат.  Специално разработена за всякакви електронни цигари(пури) за лесно пълнене без спринцовка или разглобяване на пълнителя благодарение на тънкия капкомер на шишето, който влиза директно в пълнителя. 

Каква е разликата между PG / VG ? - PG (пропилен гликол) базираната течност е по-рядка като консистенция, ударът от нея е по-силен, но количеството пара - по-малко. VG (растителен глицерин) базираната течност е по-гъста, ударът е малко по-слаб, количеството пара е обилно има и лек сладникъв привкус. 

Dekang Biological Technology Co., LTD е световен лидер в производството на никотинови разтвори с най-голям пазарен дял в USA, Русия и Европа, с ненадминато качество и строг контрол на производство.  Dekang притежават сертификати от SGS както и от FDA (USA) които гарантират перфектното качество на продуктите

Забранено за продажба на лица под 18 години ! Не се препоръчва за бременни, кърмачки и хора с белодробни заболявания ! Съхранявайте никотиновите течности далеч от деца, на хладно място и далеч от слънчева светлина!

Параметри
Аромат Цигарен

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Dekang е един от най-големите пройзводители на течности за електронни цигари. Компанията е лидер на пазарите в Европа и САЩ. От Dekang се гордеят с това, че използват само най-качествените натурални съставки и аромати, като освен това имат собствени плантации за растения. По този начин системата за контрол на качеството обхваща пълния процес на производство. Именно за това крайните продукти са с такъв страхотен аромат и вкус.

Вижте още продукти на Dekang.

  • Преглеждания: 619
  • Производител: DEKANG
  • Код на продукта: DEKANG
  • Бонус точки: 9
  • Наличност: няма наличност
  • 6.50лв
  • 2.99лв

Възможни варианти