Joyetech eVic-VTwo 80W 5000 mAh МОД

Joyetech eVic-VTwo 80W 5000 mAh МОД

Joyetech eVic-VTwo 80W 5000mAh МОД


eVic-VTwo вече е с функция за показване на часа, както и с възможност за добавяне на ваше собствено лого на екрана. Има множество режими на работа, които се настройват според вида на изпарителна глава. eVic-VTwo е с огромен 5000 mAh капацитет на батерията и максимална изходна мощност 80W.


Комплектът включва:

1 х eVic-VTwo МОД

1 х USB кабел

1 x силиконово калъвче

1 х гаранционна карта и ръководствоПараметри:

Размери: 47х25.5х85.6 мм

Капацитет на батерията: 5000mAh

Режими на работа: RTC/VW/VT(Ni, Ti, SS316)/BYPASS/TCR (M1,M2,M3)

Температурен обхват: 100-315℃/200-600˚F

Изходна мощност: 1W - 80W

Съпротивление: 0.05 - 1.0 ома за VT режим / 0.15 - 3.5 ома за VW и BYPASS режим


Характеристики


Функция за показване на часа (Real Time Clock)Възможност за добавяне на лого. Файлът трябва да е с разширение .bmp и размери 64х40 пиксела.Възможност за обновяване на софтуера.Зареждане и обновяване през micro USB порт.

Ръководство за употреба:

Включване / Изключване - Натиснете големия бутон 5 пъти последователно за включване / изключване на eVic-VTwo.

Вейпинг - Натиснете големия бутон и докато го задържате си дръпнете.

Настройка на часовника - Натиснете големия бутон 3 пъти, първия ред на екрана ще започне да премигва. Завъртете контролното копче наляво, докато не стигнете до часовника. При завъртане надясно ще смените режима към аналогов часовник. Тук може да настройте часа и датата със завъртания наляво и надясно.

Лого режим - Натиснете големия бутон и едновременно с това завъртете контролното копче надясно. След това продължавайте да въртите надясно, докато не стигнете до режима с логото.

Режим на игра - Натиснете големия бутон и едновременно с това завъртете контролното копче надясно. След това продължавайте да въртите надясно, докато не стигнете до режима на играта. Може да изберете ниво на трудност като завъртате наляво. Играта се играе с натискане на големия бутон.

Заключване на настройките - За отключване / заключване на настройките натиснете големия бутон и едновременно с това завъртете контролното копче надясно.

Смяна на режимите - Натиснете големия бутон 3 пъти за да влезете в менюто, първия ред на екрана ще започне да премигва. Завъртете контролното копче надясно за да смените режима на работа. За да потвърдите избрания режим, натиснете големия бутон.

TEMP-Ni и TEMP-Ti режими - При избран VT режим може да настройте температурата на главата в диапазона 100 - 315 градуса по целзии / 200 - 600 градуса по фаренхайт. Просто завъртете контролното копче надясно за да увеличите температурата или наляво за да я намалите.

Заключване / Отключване на съпротивлението - Натиснете големия бутон 3 пъти за да влезете в менюто. Завъртете контролното копче 2 пъти, третия ред на екрана ще започне да премигва. Завъртете контролното копче надясно за да заключите / отключите съпротивлението.

Смяна на изпарителната глава - При махнат изпарител натиснете големия бутон за да зададете смяна на изпарителната глава. Когато поставите изпарителя с новата глава, на екрана ще излезе съобщение "New Coil Right, Same Coil Left". В случая трябва да завъртите контролното копче надясно за да потвърдите, че има инсталирана нова глава. Ако видите това съобщение и не сте сменяла главата / изпарителя, трябва да завъртите наляво.

Настройка на изходната мощност (ватовете) при избран VT режим - Натиснете големия бутон 3 пъти за да влезете в менюто. Завъртете контролното копче наляво, втория ред на екрана ще започне да премигва. След това със завъртане надясно настройте желаните ватове и натиснете големия бутон за потвърждение. Забележка: VT режим поддържа съпротивление до 1.0 ома. Модът автоматично ще премине към VW режим при по-високо съпротивление.

VW режим - В този режим на работа може да настройвате изходната мощност в диапазона 1W - 50W. За увеличаване завъртете контролното копче надясно, а за намаляне - наляво. Ако използвате изпарителна глава с канталова намотка и съпротивление 0.25 - 1.0 ома, може да достигнете 60W максимална мощност. Ако използвате изпарителна глава с канталова намотка и съпротивление 0.15 - 0.24 ома, може да достигнете 50W - 55W максимална мощност.

Разглеждане и корекция на статистиката за пушене - Натиснете големия бутон 3 пъти за влезете в менюто. Завъртете контролното копче наляво 3 пъти, четвъртия ред на екрана ще започне да премигва. Със завъртане надясно може да изберете коя статистика да се показва - брой дръпвания , време на пушене, данни за състоянието на батерията. За да занулите данните, натиснете големия бутон докато реда все още премигва.

Защити:

  • Когато задържите големия бутон за повече от 10 секунди, на екрана ще излезе съобщение "Over 10s protection" и модът ще се изключи.
  • Когато се засече късо съединение, на екрана ще се появи съобщение "Atomizer Short" и модът ще се изключи.
  • Когато зарядът на батерията падне под 3.3V, на екрана ще се появи съобщение "Battery Low". Ако продължите да използвате модът, той ще се заключи автоматично.
  • Когато съпротивлението е по-малко от 0.1 ома (за VW режим) и 0.05 ома (за VT режим), на екрана ще излезе съобщение "Atomizer Low".
Зареждане - Когато зарядът на батерията падне под 10%, индикаторът на четвъртия ред на екрана ще започне да премигва. Може да заредите с USB кабела от комплекта.


Гаранционен срок: 3 месеца за eVic-VTwo мод.
Гаранцията отпада, ако по продукта има видими следи от изпускане, счупване и неправилна употреба.

Важно !!! Гаранцията важи само при използване с оригинални части Joyetech и зарядни от комплекта! Всякакви опити за модификация или ремонт от страна на неоторизирани лица, правят гаранцията на продукта невалидна ! Атомайзерните глави в комплекта са консуматив и подлежат на замяна единствено при получаване, в случай на дефект.

Пазете комплекта далеч от деца !

Забранено за лица под 18 години !

Параметри
USB порт Да
Вградена батерия Да
Капацитет 5000mAh
Максимална мощност 80W
Размери 47х25.5х85.6 мм (на мода)
Режими на работа RTC/VW/VT(Ni, Ti, SS316)/BYPASS/TCR (M1,M2,M3)
Резба 510 резба
Съпротивление 0.05 - 1.0 ома за VT режим / 0.15 - 3.5 ома за VW режим
Температурен контрол Да
Температурен обхват 100-315℃/200-600˚F

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Joyetech е световен лидер в производството на електронни цигари и консумативи. Със свойте постоянни проучвания и иновации, компанията е двигател на развитието на целия отрасъл. Екипът на Joyetech се стреми да доставя на клиентите си радост и удоволствие: "Joy Life with E Technology".

Вижте други продукти на Joyetech.

Поръчай на стойност над 50 лв. и вземи с безплатна доставка до офис на Еконт.
 
Възможност за преглед на пратката преди плащане.
  • Производител: Joyetech
  • Бонус точки: 296
  • Наличност: В наличност
  • 139.00лв

Възможни варианти

Тагове: Joyetech, eVic, VTwo, 5000mAh, МОД