Joyetech OCULAR 80W 5000 mAh СМАРТМОД

Joyetech OCULAR 80W 5000 mAh СМАРТМОД

Joyetech OCULAR 80W 5000 mAh СМАРТМОД


Това е първият СМАРТМОД на Joyetech с тъчскрийн дисплей и множество нови функции, като: възможност за качване на снимки и музика (модът разполага със стандартен 3.5 мм аудио жак), крачкомер (статистика за направен брой стъпки и изминато разстояние), календар, bluetooth връзка, подробна вейпинг статистика. Самият софтуер е направен изключително интуитивно за лесна и бърза работа. OCULAR е с максимална мощност 80W и 5000 mAh капацитет на батерията. Бъдещето вече е тук.. с OCULAR 80W !

Вижте видео ръководството за употреба:Комплектът включва:

1 x OCULAR 80W 5000 mAh МОД

1 х USB кабел

1 х ръководство и гаранция

Параметри:

 • Размери: 30.50*43.00*86.00 мм
 • Тип екран: 1.68 инча TFT/CTP тъчскрийн
 • Резолюция: 320*240 dpi
 • Вградена памет за снимки и музика: 2 GB
 • Максимална мощност: 80W
 • Капацитет на батерията: 5000 mAh
 • Режими на работа: VW/Bypass/VT(Ni, Ti, SS316)/TCR
 • Температурен обхват: 100-315°C/ 200-600°F

Характеристики

Тъчскрийн и интуитивен софтуер на лесна и бърза работа. Огромен капацитет на батерията от 5000 mAh за продължително използване без нужда от зареждане.Възможност за качване и разглеждане на снимки.


Три опции за скрийнсейвър: аналгов часовник, дигитален часовник или сника. Снимката трябва да е с размери 240*320 пиксела във формат .jpgПодробна вейпинг статистика за броя на дръпванията по дни и възможност за задаване на лимит.
Настройка само с няколко плъзгания. За смяна на режим плъзнете наляво или надясно. Натиснете бутоните +/- на екрана за да коригирите ватовете или температурата. При натискане на големия вейпинг бутон, екранът се заключва автоматично. За да го отключите, просто плъзнете надясно.


Възможност за качване на музика. За целта използвайте VT софтуера на Joyetech, може да го изтеглите от тук. Файловете трябва да са именувани на латиница, поддържан формат - mp3.Възможност за връзка със смартфон, балгодарение на bluetooth приложението.Зареждане и обновяване с USB кабела.
Гаранционен срок: 3 месеца за батерията.
Гаранцията отпада, ако по продукта има видими следи от изпускане, счупване и неправилна употреба. За повече информация, моля прочетете указанията за отказ от покупка.

Важно !!! Зареждайте батерията САМО с оригинално зарядно у-во в комплекта! ! Гаранцията отпада в случай на използване с неоригинални компоненти или опити за поправка от неоторизирани лица ! 

Пазете комплекта далеч от деца !

Забранено за лица под 18 години !


Параметри
USB порт Да
Вградена батерия Да
Капацитет 5000mAh
Максимална мощност 80W
Размери 30.50*43.00*86.00mm
Режими на работа VW/Bypass/VT(Ni, Ti, SS316)/TCR Mode
Резба 510 резба
Съпротивление 0.05-1.5ohm за VT/TCR ; 0.1-3.5ohm за VW/Bypass
Температурен контрол Да

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Joyetech е световен лидер в производството на електронни цигари и консумативи. Със свойте постоянни проучвания и иновации, компанията е двигател на развитието на целия отрасъл. Екипът на Joyetech се стреми да доставя на клиентите си радост и удоволствие: "Joy Life with E Technology".

Вижте други продукти на Joyetech.

Поръчай на стойност над 50 лв. и вземи с безплатна доставка до офис на Еконт.
 
Възможност за преглед на пратката преди плащане.
 • Производител: Joyetech
 • Бонус точки: 597
 • Наличност: в наличност
 • 199.00лв

Възможни варианти