Joyetech CUBOID 200 МОД

Joyetech CUBOID 200 МОД

Joyetech CUBOID 200 МОД


Това е новата версия на познатия Cuboid. Cuboid 200 се захранва от 3 батерии (батериите не са включени в комплекта) и достига 200W максимална мощност. Вече е и с функция за показване на часа, както и с възможност за добавяне на ваше собствено лого на екрана. Има защити за предпазване и осигуряване по-дълъг живот на батерията и изпарителя. Cuboid 200 комбинира стилен дизайн с голям OLED екран, поддържа множество режими на работа и различни изпарители.Комплектът включва:

1 х CUBOID 200 МОД (без батерии)

1 х USB кабел

1 x гаранционна карта

Параметри:

Размери: 22.00х63.00х99.00 мм

Режими на работа: VW/VT(Ni, Ti, SS316)/TCR (M1,M2,M3)

Температурен обхват: 100-315℃/200-600˚F

Изходна мощност: 1W - 200W

Съпротивление: 0.05 - 1.0 ома за VT режим / 0.15 - 3.5 ома за VW и BYPASS режим

Характеристики


Първия мод на Joyetech, който се захранва от 3 батерии. В комплекта няма включени батерии, може да си поръчате от тук. Препоръчително е да използвате батерии на един производител, с ненарушена повърхност.
Подвижно капаче за лесно слагане и изваждане на батериите.

Внимавайте и винаги поставяйте батериите правилно.

Защити от неправилно поставяне на батериите, прегряване, късо съединение, цялостно разграждане.
Зареждане и обновяване през micro USB порт.
Ръководство за употреба

Включване / Изключване: Поставете 3 батерии тип 18650. Натиснете големия бутон 5 пъти последователно за включване / изключване.

Вейпинг: Натиснете големия бутон и докато го задържате си дръпнете.

Заключване на настройките: Натиснете едновременно двата малки бутона (наляво и надясно) за да заключите / отключите настройките.

Завъртане на екрана: Kогато Cuboid 200 е изключен, натиснете едновременно и задръжте за 3 секунди големия бутон двата малки бутона.

Смяна на режимите:

1. натиснете три пъти бързо големия бутон за да влезете в менюто: Първия ред ще започне да премигва.
2. с натискане на бутон надясно преминавате в следващ режим. С натискане на големия бутон потвърждавате избрания режим.
3. режим Temp-SS316 е подходящия режим за изпарителни глави BF-SS316 (0.5 и 1.0 ом).
4. TCR (M1, M2, M3): температурен коефициент на съпротивлението е нов вейпинг режим, който може да настроите - за правилна настройка според материала на изпарителната глава - вижте по-долу коефициентите.


Как се настройват TCR режимите :

При изключен Cuboid 200 натиснете и задръжте големия бутон и бутон "надясно" .

1. Натиснете бутон "надясно" за да изберете TCR M1, M2, или M3. Потвърдете с големия бутон. 
2. С бутони наляво  надясно настройте температурния коефициент.
3  Натиснете и задръжте големия бутон за да запазите настройките. 


TCR температурни коефициенти:

Материал Стойност
Nickel 600 - 700
NiFe 300 - 400
Titanium 300 - 400
SS 316 80 - 200

4. В VT режим, температурата на изпаряване може да бъде променяна с бутони наляво и надясно. Всяко натискане променя температурата с 5 градуса.

Заключване / Отключване на съпротивлението: Натиснете големия бутон 3 пъти за да влезете в менюто. Натиснете бутон "наляво" 2 пъти, третия ред на екрана ще започне да премигва. Натиснете бутон "надясно" за да отключите / заключите съпротивлението. При смяна на изпарителя / изпарителната глава е желателно да отключите съпротивлението. Заключвайте съпротивлението само когато главата е със стайна температура.

Смяна на изпарителната глава: При махнат изпарител натиснете големия бутон за да зададете смяна на изпарителната глава. Когато поставите изпарителя с новата глава, на екрана ще излезе съобщение "New Coil Right, Same Coil Left". В случая трябва да натиснете бутон "надясно" за да потвърдите, че има инсталирана нова глава. Ако видите това съобщение и не сте сменяла главата / изпарителя, трябва да натиснете бутон "наляво".

Настройка на изходната мощност (ватовете) при избран VT режим: Натиснете големия бутон 3 пъти за да влезете в менюто. Натиснете бутон "наляво", втория ред на екрана ще започне да премигва. След това с бутон "надясно" настройте желаните ватове и натиснете големия бутон за потвърждение.

Разглеждане и корекция на статистиката за пушене: Натиснете големия бутон 3 пъти за влезете в менюто. Натиснете бутон "наляво" 3 пъти, четвъртия ред на екрана ще започне да премигва. С бутон "надясно" може да изберете коя статистика да се показва - брой дръпвания , време на пушене. За да занулите данните, натиснете големия бутон докато реда все още премигва.

Защити:

  • Когато задържите големия бутон за повече от 10 секунди, на екрана ще излезе съобщение "Over 10s protection" и модът ще се изключи.
  • Когато се засече късо съединение, на екрана ще се появи съобщение "Atomizer Short" и модът ще се изключи.
  • Когато зарядът на батерията падне под 3.3V, на екрана ще се появи съобщение "Battery Low". Ако продължите да използвате модът, той ще се заключи автоматично.
  • Когато съпротивлението е по-малко от 0.1 ома (за VW режим) и 0.05 ома (за VT режим), на екрана ще излезе съобщение "Atomizer Low".
Зареждане: Когато зарядът на батерията падне под 10%, индикаторът на четвъртия ред на екрана ще започне да премигва. Може да заредите с USB кабела от комплекта.


Гаранционен срок: 3 месеца за Cuboid МОД.
Гаранцията отпада, ако по продукта има видими следи от изпускане, счупване и неправилна употреба.

Важно !!! Гаранцията важи само при използване с оригинални части Joyetech и зарядни от комплекта! Всякакви опити за модификация или ремонт от страна на неоторизирани лица, правят гаранцията на продукта невалидна ! Атомайзерните глави в комплекта са консуматив и подлежат на замяна единствено при получаване, в случай на дефект.

Пазете комплекта далеч от деца !

Забранено за лица под 18 години !

Параметри
USB порт Да
Вградена батерия Не
Максимална мощност 200W
Размери 22.00*63.00*99.00 мм
Режими на работа RTC/VW/VT(Ni, Ti, SS316)/BYPASS/TCR (M1,M2,M3)
Резба 510 резба
Съпротивление 0.05 - 1.0 ома за VT режим / 0.15 - 3.5 ома за VW режим
Температурен контрол Да
Температурен обхват 100-315℃/200-600˚F

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Joyetech е световен лидер в производството на електронни цигари и консумативи. Със свойте постоянни проучвания и иновации, компанията е двигател на развитието на целия отрасъл. Екипът на Joyetech се стреми да доставя на клиентите си радост и удоволствие: "Joy Life with E Technology".

Вижте други продукти на Joyetech.

Поръчай на стойност над 50 лв. и вземи с безплатна доставка до офис на Еконт.
 
Комплектът не включва батерия. Може да си изберете такава от тук.
 
Възможност за преглед на пратката преди плащане.
  • Производител: Joyetech
  • Бонус точки: 408
  • Наличност: В наличност
  • 136.00лв

Възможни варианти

Тагове: Joyetech, eVic, VTwo, Mini, 75W, Стартов комплект