Joyetech CUBOID Mini МОД 80W 2400mAh

Joyetech CUBOID Mini МОД 80W 2400mAh

Joyetech CUBOID Mini МОД 80W 2400mAh


CUBOID Mini е специална умалена версия на най-мощният мод на Joyetech - CUBOID 200W. CUBOID Mini е снабден с 2400 mAh вградена батерия, голям 0.96 инчов OLED дисплей и е с максимална изходна мощност от 80W. С възможност за температурен контрол, защита срещу претоварване и пълно разреждане на батерията, обновяване на софтуера.

Ръководство за употреба на CUBOID Mini МОД с CUBOID Mini изпарителРъководство за обновяване на софтуера:Комплектът включва:

1 х CUBOID Mini 80W 2400mAh МОД

1 х USB кабел

1 х ръководство за употреба на английски език

1 х гаранционна карта
Параметри:

Размери: 22.50 мм  *35.50 мм *76.50 мм

Капацитет на батерията: 2400 mAh

Режими на работа: VT-Ti/VT-Ni/VT-SS316/VW/BYPASS/TCR

Изходна мощност: 1W - 80W

Съпротивление: 0.05 - 1.5 ома за VT режим / 0.1 - 3.5 ома за VW и BYPASS режими

Температурен обхват: 100-315°C/ 200-600°F

Ръководство за употреба:

Включване / Изключване - Натиснете големия бутон 5 пъти последователно за включване / изключване на CUBOID Mini

Вейпинг - Натиснете големия бутон и си дръпнете.

Стелт функция - За да включите / изключите стелт функцията натиснете едновременно големия бутон и бутон "наляво". Когато Stealth фунцията е включена може да пушите при изключен екран.


Заключване на настройките - За отключване / заключване натиснете двата малки бутона (наляво и надясно) едновременно и ги задръжте.


Смяна на режимите на работа - Натиснете големия бутон 3 пъти за да влезете в менюто. На дисплея ще се появят 6 реда, като първия от тях ще премигне, което е знак, че успешно сте влезли в менюто. След това използвайте бутони наляво и надясно за да изберете желания режим. За да потвърдите избора си натиснете големия бутон.

Как се настройват TCR режимите:

При изключен CUBOID Mini натиснете и задръжте големия бутон и бутон "надясно" .

1. Натиснете бутон "надясно" за да изберете TCR M1, M2, или M3. Потвърдете с големия бутон. 
2. С бутони наляво  надясно настройте температурния коефициент.
3  Натиснете и задръжте големия бутон за да запазите настройките.


TCR температурни коефициенти:

Материал Стойност
Nickel 600 - 700
NiFe 300 - 400
Titanium 300 - 400
SS 316 80 - 200

Заключване / Отключване на съпротивлението - Натиснете големия бутон 3 пъти за да влезете в менюто. Натиснете бутон "наляво" 2 пъти, третия ред на екрана ще започне да премигва. Натиснете бутон "надясно" за да отключите / заключите съпротивлението. При смяна на изпарителя / изпарителната глава е желателно да отключите съпротивлението. Заключвайте съпротивлението само когато главата е със стайна температура.

Смяна на изпарителната глава - При махнат изпарител натиснете големия бутон за да зададете смяна на изпарителната глава. Когато поставите изпарителя с новата глава, на екрана ще излезе съобщение "New Coil Right, Same Coil Left". В случая трябва да натиснете бутон "надясно" за да потвърдите, че има инсталирана нова глава. Ако видите това съобщение и не сте сменяла главата / изпарителя, трябва да натиснете бутон "наляво".

Настройка на изходната мощност (ватовете) при избран VT режим - Натиснете големия бутон 3 пъти за да влезете в менюто. Натиснете бутон "наляво", втория ред на екрана ще започне да премигва. След това с бутон "надясно" настройте желаните ватове и натиснете големия бутон за потвърждение.

Разглеждане и корекция на статистиката за пушене - Натиснете големия бутон 3 пъти за влезете в менюто. Натиснете бутон "наляво" 3 пъти, четвъртия ред на екрана ще започне да премигва. С бутон "надясно" може да изберете коя статистика да се показва - брой дръпвания , време на пушене. За да занулите данните, натиснете големия бутон докато реда все още премигва.

Защити:

  • Когато задържите големия бутон за повече от 10 секунди, на екрана ще излезе съобщение "Over 10s protection" и модът ще се изключи.
  • Когато се засече късо съединение, на екрана ще се появи съобщение "Atomizer Short" и модът ще се изключи.
  • Когато зарядът на батерията падне под 3.3V, на екрана ще се появи съобщение "Battery Low". Ако продължите да използвате модът, той ще се заключи автоматично.
  • Когато съпротивлението е по-малко от 0.1 ома (за VW режим) и 0.05 ома (за VT режим), на екрана ще излезе съобщение "Atomizer Low".
Зареждане - Когато зарядът на батерията падне под 10%, индикаторът на четвъртия ред на екрана ще започне да премигва. Може да заредите с USB кабела от комплекта.


Характеристики


Cuboid Mini е с възможност за ъпгрейд на софтуера. С версия 3.0 се добавят Temp-SS316 и TCR режими на работа.


С 510 резба от неръждаема стомана, направена специално за изпарители с голям капацитет.


С отвори в долната част за по-добра вентилация. Обърнете внимание и на възможността за "reset".


Лесно може да заредите вашия Cuboid Mini. Просто го свържете към компютър или контакт с помощта на micro USB кабела.Гаранционен срок : 3 месеца за CUBOID Mini. Гаранцията важи с оригинална гаранционна карта и сериен номер на продукта. Всякакви опити за ремонт от неоторизирани лица правят гаранцията на продукта невалидна ! Гаранцията отпада, ако по продукта има видими следи от изпускане, счупване и неправилна употреба.


Параметри
USB порт Да
Вградена батерия Да
Капацитет на батерията 2400mAh
Максимална мощност 80W
Размери 22.50*35.50*76.50 мм
Режими на работа VT-Ti/VT-Ni/VT-SS316/VW/BYPASS/TCR
Резба 510 резба
Съпротивление 0.05 - 1.5 ома за VT режим / 0.1 - 3.5 ома за VW и BYPASS режими
Температурен контрол Да
Температурен обхват 100-315°C/ 200-600°F

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Joyetech е световен лидер в пройзводството на електронни цигари и консумативи. Със свойте постоянни проучвания и иновации, компанията е двигател на развитието на целия отрасъл. Екипът на Joyetech се стреми да доставя на клиентите си радост и удоволствие: "Joy Life with E Technology".

Вижте други продукти на Joyetech.

  • Производител: Joyetech
  • Бонус точки: 375
  • Наличност: няма наличност
  • 125.00лв

Възможни варианти

Тагове: Joyetech, CUBOID, Mini, МОД, 80W, 2400mAh